Property in Cyprus 
Property in Cyprus
недвижимость на кипре
CN

خانه   >  اطلاعات مفید   >  

شما وارد نشده اید. ورود به سیستم / ثبت نام.

"طبیعی سازی سرمایه گذاران در کپور با استثنا" (یا CYPRIOT PASSPORT VIA INVESTMENT)

گذرنامه اتحادیه اروپا را فقط در 3 ماه دریافت کنید

پذیرش قبرس توسط برنامه سرمایه گذاری یکی از بهترین ها در اتحادیه اروپا است و دسترسی سریع به اتباع کشورهای ثالث را به گذرنامه کامل اتحادیه اروپا می دهد. آینده خانواده خود را با برنامه تحصیلی عالی در اروپا اطمینان دهید.

سرمایه گذاری 2 میلیون یورو در املاک و مستغلات پایدار و سرمایه گذاری خود را در تنها 3 سال بهبود می بخشد.

برنامه قانونی در قبرس اجازه می دهد تا تا ¾ سرمایه گذاری اولیه 2 میلیون یورو پس از سه سال به فروش برسد. با قیمت املاک و مستغلات در قبرس، شروع به بهبود سرمایه گذاری در املاک و مستغلات، بالقوه بالقوه برای افزایش سرمایه است.

دسترسی نامحدود به اروپا و بدون ویزا برای میزبان کشورهای دیگر.

اطمینان حاصل کنید که شما و خانواده تان دسترسی گسترده ای به پایتخت های معتبر اروپا برای فرهنگ، آموزش، بهداشت و کار داشته اند. گذرنامه اتحادیه اروپا یکی از شناخته شدهترین و مشهورترین کشورهای جهان است و سفر بدون روادید به میزبان کشورهای دیگر را ارائه میدهد.

نگه داشتن به روزثبت نام

"طبیعی سازی سرمایه گذاران در کپور با استثنا" (یا CYPRIOT PASSPORT VIA INVESTMENT)


مزایای شرکت در این طرح

1. شهروندی قبرس برای همسر، والدین، فرزندان کوچک و فرزندان بالقوه وابسته به سرمایه گذار سرمایه گذار، یعنی دانش آموزانی که تا سن 28 سالگی به تحصیل در رشته های تحصیلی یا کودکان دارای فیزیکی شدید یا ناتوانی ذهنی است که آنها را قادر به کار می کند؛

2. حقوق کامل برای زندگی، کار، مالکیت و مدیریت کسب و کار، مطالعه و سفر در هر کشور اتحادیه اروپا.

3. مالیات آزاد سود سهام در قبرس و خارج از کشور برای ساکنان غیر اقامت. هیچ مالیات ارثی، حداقل مالیات بر درآمد؛

4. سفر ویزای رایگان به 157 کشور جهان؛

5. تابعیت دوگانه

شرایط و ضوابط

1) متقاضی باید سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون یورو را انجام دهد؛

2) متقاضی باید در طول سه سال قبل از تاریخ درخواست، سرمایه گذاری لازم را انجام داده و سرمایه گذاری های ذکر شده را برای مدت حداقل سه سال از زمان تاریخ طبق مصوب، حفظ کند.

3) ضبط مجازات خشونت آمیز و نام او نباید در فهرست افرادی که دارایی های آنها در داخل مرزهای اتحادیه اروپا در نتیجه تحریم ها منهدم شده باشد، نبوده است.

4) متقاضی باید دارای اقامت دائمی خصوصی در قبرس باشد که قیمت خرید آن باید حداقل 500،000 یورو باشد، به علاوه V.A.T .؛

5) متقاضی قبل از پذیرش تحصیل خود به عنوان یک شهروند قبرس باید اجازه اقامت در قبرس داشته باشد؛

6) بدون نیاز به اقامت واقعی در قبرس؛

7) بدون آزمون زبان و یا تاریخ



1. سرمایه گذاری در املاک و مستغلات:

متقاضی باید حداقل 2 میلیون یورو سرمایه گذاری کند؛

خرید یا احداث ساختمان (مسکونی یا تجاری) یا زمین با طرح سرمایه گذاری؛

حداقل دوره سرمایه گذاری - سه سال.



2. خرید و یا ایجاد یا شرکت در شرکت های قبرس:/span>

خرید یا مشارکت در شرکت تأسیس و در قبرس با هزینه های سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون یورو.

این وجوه باید بر اساس یک طرح سرمایه گذاری خاص، اهداف سرمایه گذاری این شرکت ها را به طور انحصاری در قبرس تامین کند.

این شرکت باید دارای حضور فیزیکی در قبرس باشد، با فعالیت و گردش مالی قابل توجه و حداقل پنج (5) شهروندان اتحادیه اروپا که نیاز به اقامت قانونی و پیوسته در قبرس طی پنج سال قبل از تاریخ ارسال درخواست



3. سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری جایگزین یا دارایی های مالی شرکت های قبرس که دارای CySec مجوز هستند:

متقاضی باید حداقل 2 میلیون یورو سرمایه گذاری کند؛

این سرمایه گذاری ها برای حداقل سه سال حفظ خواهد شد.

دارایی های مالی شرکت های قبرس، مانند اوراق قرضه، صورتحساب ها و اوراق بهادار، با تصویب CySec صادر شده است.



4. ترکیبی از سرمایه گذاری های فوق:

متقاضی باید حداقل 2 میلیون یورو سرمایه گذاری کند؛

متقاضی ممکن است اوراق قرضه دولتی خاصی از جمهوری قبرس را خریداری کند تا حداکثر 500.000 € باشد.

سرمایه گذار باید این اوراق قرضه را برای یک دوره سه ساله حفظ کند.



مهم: در تمام موارد متقاضی باید در جمهوری قبرس اقامت دائم متعلق به مالکیت خصوصی داشته باشد و قیمت خرید آن باید حداقل 500،000 یورو باشد و همچنین V.A.T.


محدوده زمانی فرآیند بازرسی

1. با توجه به اینکه درخواست به طور کامل ارائه شده و همراه با تمام مدارک مورد نیاز و سرمایه گذار مطابق با معیارها و شرایط تصمیم شورای وزیران است، مدت زمان لازم برای اتمام فرآیند تقریبا 3 (سه) ماه است از روز پرداخت هزینه ارسال؛

2. روند کسب تابعیت قبرس تکمیل خواهد شد، در صورتی که متقاضی دارای اجازه اقامت برای حداقل 6 (شش ماه) دوره اقامت باشد. اگر متقاضی اجازه اقامت برای دوره زمانی معین را نداشته باشد، او باید منتظر بماند تا دوره شش ماه کامل شود.


هزینه امتحانات آزمون

1. ارسال درخواست در وزارت کشور - هزینه درخواست 2،000 یورو.

2. صدور گواهی اقامت در اداره ثبت احوال و مهاجرت - هزینه صدور 5000 یورو.



مهم:درخواست برای تصویب طبق استثنا برای والدین و / یا کودکان باید در وزارت کشور بعد از کسب شهروندی قبرس توسط سرمایه گذار ارسال شود.

منبع: وزارت کشور - "طرح برای سرمایه گذاری در قبرس به استثنای"، از جمله اصلاحات از تاریخ 13/09/2016

http://www.moi.gov.cy/moi/moi.nsf/All/36DB428D50A58C00C2257C1B00218CAB
 
 


View More Useful Information
Get in touch Close

راه حل های نوآورانه همراه برای گوشی های هوشمند خود

phones
راه حل های نوآورانه همراه برای گوشی های هوشمند خود

آیفون / آی پد
نگران نباشید ، شیر + آیکون در پایین صفحه کلیک کنید و سپس 'افزودن به صفحه اصلی'

اندیشه
Install the app by clicking here. You will then be able to access the application from your application screen.
Get in touch Close
7, Tombs Of the Kings Ave,
Paphos, Cyprus

+357 26102242

info@cyprusresaleproperties.com